Merkkaus

Lämpösiirto:
Painettava teksti / kuva  leikataan lämpösiirtoon tarkoitetulle materiaalille , jonka jälkeen korkean lämmön ja paineen avulla kiinitetään tuotteeseen. Painatusjälki on tarkka ja erittäin siisti. Samalla tekniikalla voidaan toteuttaa myös moniväriset ratkaisut ja liukuvärityöt. Tämä painatustekniikka soveltuu erinoimaisesti pienille ja keskisuurille painoerille. Esimerkkinä peliasut ja logopainetut yritystuotteet.
Hinnaltaan lämpösiirto on edullinen vaihtoehto, koska aloituskustannuksia ei ole (valmis aineisto). Hinta lasketaan aina tapauskohtaisesti painatuksen koon ja määrän mukaan.

Silkkipainatus:
Silkkipainatuksessa väri painetaan silkin läpi tuotteeseen, jonka jälkeen se kuivatetaan. Tämä painomenetelmä soveltuu suurille painoerille, yksi tai movivärisille painotöille.
Hinta silkkipainossa määräytyy käytettävien värien määrästä, koska jokaisesta painettavasta värista tehdään ns. oma filmi joka siirretään seulalle.  Jokaiselle seulalle tulee oma aloitushinta. Itse painatus on edullista. Hinta lasketaan aina tapauskohtaisesti.

Brodeeraus:
Brodeeraus eli ns. koristeompelu. Brodeerausta käytetään normaalisti erinlaisten yksi tai moniväristen logojen merkkaukseen lakeissa, takeissa, pikee paidoissa tai huokoisissa tuotteissa (fleece, pyyheliinat).
Hinta brodeeraukselle muodostuu aloituskulusta, joka käsittää brodeerausohjelman luomisen. Myös kuvan koko (tikkien määrä) ja kappalemäärä vaikuttaa hintaan. Lasketaan aina tapauskohtaisesti.